Feite måker på bestilling

Idag har jeg ferdigheklet og tovet ei feit måke.

Denne var ei bestilling fra ei dame med hjerte for sjøliv, og jeg syns den ble ganske så flott. Hun ville gjerne ha ei til, så da er det bare ut og kjøpe mer garn.

Det er sååå gøy å lage sitteunderlag!

2 tanker om “Feite måker på bestilling

  1. Hei, jeg kjøpte 3 oppskrifter av dere på sitteunderlag, når jeg nå skulle skrive dem ut, var det utløpt, så hva gjør jeg nå?

    • Hei! Jeg kan sende dem på mail til deg. Legger ved filene i mailen, så har du dem der . Vi har 3 dagers nedlastingstid på alle oppskrifter, dette for å forhindre at linkene spres og folk kan laste ned gratis. Sender mailen med en gang, jeg. 🙂

      Mvh Lene Noteng

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *