Turteldue

Da er jeg akkurat ferdig med to fantastisk fine gensere – disse kommer jeg til å bruke mye!

Oppskriften heter Turteldue, og den har jeg kjøpt hos skappeloslo.

Jeg har endret litt på noe for å få den slik jeg ville. For eksempel så er oppskriften kun til én størrelse (onesize), men som jeg regner med flere enn meg har oppdaget, så er det ikke slik at «Onsize fits all» bestandig. Nå har jeg riktignok gått ned snart 23 kilo siden i sommer, og har bare ni kilo igjen til normalvekt, men jeg fant fort ut at denne onesize’n aldri kommer til å passe mine former.

Heldigvis var det ikke så vanskelig å fikse – jeg byttet bare til tykkere pinner og et tykkere garn, hvilket passer meg utmerket, siden jeg nå kunne bruke favorittgarnet mitt (Pus fra Du Store Alpakka). I tillegg er jeg ikke så tilhenger av at genserene mine ikke henger sammen i sidene med mer enn knytebånd, så jeg valgte å strikke rundt i hel bol med kun en split nederst i hver side. Hver sin smak – den er sikkert mye kulere i originalutgaven, men jeg er kanskje ikke det kuleste mennesket i verden. Og jeg liker plaggene mine varme, lune og tette.

Anbefaler mønsteret på den varmeste – den var sååå artig å strikke, og hadde utrolig fin fasong.

2 tanker om “Turteldue

  1. Hei😊Så fin turteldue gensere👍Jeg lurer på om du måtte justere maskeantall ettersom du bytta garn og pinner?Jeg liker din utgave bedre enn orginalen,må værr tett i sidene😅

  2. Jättefina tröjor!
    Jag vill också sticka den men gårej beställa mönstret till Sverige😞. Tycker också det är fint att sticka ihop i sidorna😊.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *