Det våres – bursdagsgave til gubben

Gubben hadde bursdag 20.desember, og fylte 39 år. Hipp hurra for ham!

I den anledning strikket jeg ny genser til ham, og valget falt på «Det våres» av Kari Hestnes.

Kjempefin genser, og den var skikkelig grei å strikke, bortsett fra feil i mønsteret som gjorde at jeg måtte ta opp det første ermet da det var ved full lengde og strikke den på nytt (ermene ville blitt over 60 cm lange om jeg skulle økt som det sto og fått nok masker til slutt). Men det gjorde ingenting.

Den ble ferdig på selve bursdagen hans, klokka halv tolv på kvelden. Pjuh! Close, men absolutt innafor.

Genseren er strikket i nydelige Sterk fra Du Store Alpakka, og jeg har kjøpt garn nok til å strikke en til meg selv også, i litt annen fargekombinasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *